Kløverstier – din genvej til kulturoplevelser, natur og motion
Billede fra Rød Kløversti i Brøndbyskoven efterår

Tag ud på en af Brøndbys Kløverstier og lær om fortidens Brøndby, se hvad skovene gemmer på af dyre- og planteliv eller få en af de mange personlige fortællinger fra Brøndbyernes liv. Du kan også hente inspiration til nye gå, løbe- eller cykleture.

Om Kløverstierne

Der er to Kløverstier i Brøndby – en i Brøndbyøster og en i Brøndby Strand. Én Kløversti består af fire afmærkede ruter med hver deres farve og længde – fra den korteste (grøn) på 2-3 km til den længste (sort) på 10 km eller derover.

Inspiration

  • Få inspiration til nye oplevelser i Brøndby på otte spændende afmærkede ruter.
  • Du kan vandre, løbe eller cykle i byrum og i naturen.
  • Læs om forstadens spændende historie eller få tip til, hvad vi kan finde i skovene året rundt.
  • Se Brøndbyernes egne digitale fortællinger om deres Brøndby på Vimeo og på ruterne i Brøndby Strand. Kom også med din egen historie!
  • Du kan finde alle Kløverstierne på endomondos app (stierne i Brøndby Strand lægges på i sommeren 2014.

Brøndbyøster

Alle Kløverstierne i Brøndbyøster har deres egen kulturhistoriske beskrivelse. Derudover findes der naturbeskrivelser for hver årstid til de enkelte stier.
Nedenfor findes rutekort til print, og alle ruterne findes på Endomondos app til smartphones.

Kløversti-kort

Grøn Kløversti - 2,1 km
Blå Kløversti - 5,5 km
Rød Kløversti - 7,6 km
Sort Kløversti - 14,6 km
Kløverstierne Brøndbyøster samlet (A3)

Brøndby Strand

På Kløverstierne i Brøndby Strand kan man følge digitale fortællinger fra folk der lever der. Se en af dem herunder, og find flere video-fortællingerne på vimeopro.com/brondby/2660. Kom også med din egen historie!

Kort over Kløverstier i Brøndby Strand.

Generelt om Kløvertier

Kløverstier er et landsdækkende stikoncept udviklet i et partnerskab mellem Friluftsrådet, Dansk Idrætsforbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Dansk Firmaidræt og 10 kommuner her i blandt Brøndby.

Nordeafonden og Tips- og Lottomidler til Friluftsliv har støttet udviklingen af projektet med 6,5 millioner kroner. Kløverstierne i Brøndby Strand er udviklet med støtte fra EU Intereg-projektet ”HUBS – hållbar utveckling af …”

21/09/2016