Vand og vandsport
Foto: Børn og voksne i jolle og kajak.

Brøndby har både strand, indsøer, havn og svømmehal til de vandglade.

Svømning og badning

Vil du svømme eller bade kan du benytte strand og indsøer i Strandparken eller Vestbad som både har indendørs bassiner året rundt og friluftsbad i sommerperioden. Find ud af mere på Vestbad.dk og Strandparken-kbh.dk.

Hvis du ønsker svømmeundervisning er der gode muligheder både i svømmeklubben Vest Brøndby eller Brøndby Triathlon Club.

Sammen med Vinterbadelauget Bifrost kan du dyrke vinterbadning fra bl.a. Brøndby strand.

Sejlsport

Fra Brøndby Havn kan du dyrke din sejlsport. Hvis du har egen båd kan du leje en bådplads i havnen.

Vil du sejle sammen med andre og få undervisning kan du melde dig ind i Brøndby Strands Sejlklub.

Roning og kajak

Indsøerne i Strandparken er meget velegnede til roning og kajak, og har du en havkajak kan du sejle ud i Øresund fra stranden eller Brøndby Havn. Få mere information på Strandparkens hjemmeside  og Brøndby Havns hjemmeside.

Brøndby Ro- og Kajakklub har kurser, hold og ture til dig der skal lære teknik og sikkerhed og som gerne vil ro sammen med andre.

Dykning

I Brøndby findes også de to dykkerklubber, Frømandsklubben Kon-Tiki og Regina Maris, som arrangerer kurser og tilbyder fællesskab mellem dykkere.

Kite- og Windsurfing

Det er også blevet populært at Kite- og windsurfe ved Brøndby Strand. Læs mere om reglerne for surfing i Strandparken her og lær mere om kitesurfing på Dansk Sejlunions hjemmeside.

06/12/2016